miercuri, 26 iunie 2013

O Igiena Corecta, un Plus de Sanatate: Gama Touch Antibacterial



        Cu totii stim ca, o igiena corecta si constanta a mainilor si a corpului ne poate feri de raceala, viroza si numeroase alte boli. Gama Touch Antibacterial ne vine in ajutor cu o serie de produse extrem de eficiente in lupra contra  bacteriilor. Eu am avut ocazia sa testez sapunul spuma antibacterian,  gelul antibacterian, sprayul antibacterian, sapunul solid si servetelele umede.
         Sapunul spuma antibacterian Touch este prevazut cu o pompita speciala, care transforma continutul de sapun in forma lichida in spuma. Sistemul de dozare previne irosirea sapunului, acesta fiind de 2 ori mai economic decat unul in varianta lichida. Bacteriile sunt tinute la distanta, cu eficienta de 10 ori mai mare in comparatie cu sapunurile traditionale. Pielea este nu doar curatata, ci si hidratata in profunzime datorita glicerinei si a extractelor de plante precum Aloe Vera, Brusture, Iasomie si Mandarin. Echilibrul ei natural este protejat prin PH-ului de 5.5. produsul are un miros discret, dulce, usor floral. Eu spun ca pretul de aproximativ 14 RON pentru 500 ml este unul bun.
         Gelul antibacterian este un produs care nu imi lipseste din geanta si de pe birou. Inlocuieste cu succes spalatul pe maini atunci cand nu avem acces la o baie, deci este extrem de practic. Gelul Touch are puterea sa distruga in doar 15 secunde peste 99% din bacteriile cu care intram in contact.  Pret: 8,6 RON.
          Spray-ul antibacterian Touch pentru suprafete este destinat  dezinfectarii obiectelor si a suprefetelor de tot felul,putand fi, insa, la fel de util in dezinfectarea mainilor. Doar pulverizati, lasati putin sa actioneze, apoi indepartati surplusul cu un servetel uscat. Pret: aproximativ 10 RON.         
        Sapunul solid Touch, disponibil in 3 variante: Clasic, Violet si Kids, are la baza o formula antibacteriana eficienta impotriva a 99,99% din bacterii, imbogatita cu glicerina, pentru a asigura, simultan, hidratarea mainilor. Pret raft: 3,2 RON.
             Servetelele umede antibacteriene Touch sunt usor de luat peste tot: in geanta, la birou, in masina sau in vacanta, asigurand nu doar curatarea eficienta a pielii, ci si a suprafetelor cu care vin in contact. Mie, de exemplu, imi place sa le utilizez pentru curatarea laptopului si a tastaturii computerului, la job. Sunt disponibile in pachete de 10 buc (variantele Clasic, Violet si Kidz) care costa in jur de 2,5 RON, respectiv 70 buc (varianta Clasic), aproximativ 9,7 RON.
           Stiati ca gelul si spray-ul antibacterian Touch sunt produse atestate de Institutul Cantacuzino ca avand actiune antibacteriana, antiseptica, dezinfectanta si fungicida?
            Touch v-a pregatit o super aplicatie pe Facebook: intrati pe pagina de Facebook Touch Antibacterial si descoperiti jocul- concurs interactiv, care provoaca la distractie: porniti camera video si distrugeti bacteriile, folosindu-va doar de maini si miscarile corpului. Puteti castiga unul din sutele de premii puse in joc in cadrul extragerilor saptamanale. Mai multe jocuri, mai multe sanse de castig. In plus, la achizitionarea unui sapun solid Touch primiti 10 extra sanse la extragerile saptamanale.
Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin.

10 comentarii:

  1. usefull things but dayly antibacterial products to use is not recommendet
    only from time to time
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The hand sanitizer and antibacterial spray I don't use on an everyday basis. Thank you though! :X

      Ștergere
  2. Si eu folosesc gelul antibacterian, insa de restul de produse chiar nu stiam, vad ca e mare gama. M-ar tenta sapunul spuma pana una alta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dintre produsele gamei, am folosit gelul antibacterian si mi-a placut!
    Multumim pentru prezentare!

    Mi-au placut si ochioasele de panselute!:)

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. I love this post as well as your blog is very cool
    I invite you to stop by my blog and follow me if you like.
    Hope you like it as much as me yours
    DOLCE You in VIRGINIA

    http://dolcevirginia.blogspot.com.es

    Also on faceboook https://www.facebook.com/dolcebyvirginiasayago?ref=hl

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu gelul antibacterial,si de obicei imi place sa il tin in geanta atunci cand calatoresc :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte tentante, habar nu aveam despre institut. pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul il folosesc si eu :D. Servetele sunt iar tentante.

    RăspundețiȘtergere