duminică, 20 august 2017

Trifyla, remediu ayurvedic pentru echilibrul sistemului digestiv

Sistemul digestiv si cel imunitar sunt interconectate: atunci cand sistemul digestiv se afla in echilibru, sistemul imunitar este, de asemenea, echilibrat. Semne ale dezechilibrelor sistemului imunitar sunt alergiile alimentare si de sezon, inflamatia cronica, sinuzitele cronice, racelile si gripele care persista mai multe saptamani.

Supliment alimentar deosebit, Trifyla este obtinut din plante traditionale indiene cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), care sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv. Asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive. Protejeaza mucoasa gastrica si intestinala si echilibreaza procesul natural de detoxifiere.
Produsul favorizeaza asimilarea si eliminarea produselor nedigerate si contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale, cu rol esential in procesul de digestie si imunitate a organismului. Trifyla ajuta sistemul hepatobiliar, prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametri normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C sporeste capacitatea de autoaparare a organismului, prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustinerea sistemului imunitar.
Utilizare si dozaj:
Copii 5-14 ani: cate ½ tableta de 3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masele principale minim 1 luna, preferabil in cure de 3 luni.
                             Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin 

2 comentarii: