sâmbătă, 2 decembrie 2017

Osteopower, pentru sanatatea sistemului ososDemineralizarea osoasa este o afectiune caracterizata prin pierderea densitatii osoase, pe fondul unui aport inadecvat de calciu si fosfor sau al resorbtiei hiperactive de calciu din oase. Simptomele asociate sunt durerile corporale difuze, slabiciunea musculara si fragilitatea osoasa. Cea mai frecventa cauza este deficienta in vitamina D, nutrient preluat de regula din hrana si sintetizat prin expunerea suficienta la razele soarelui. Interventiile chirurgicale si anumite tratamente medicamentoase impiedica absorbtia normal a vitaminei D in tractul digestiv, favorizand demineralizarea osoasa. Pentru combaterea demineralizarii osoase, se recomanda: consumul de alimente bogate in vitamina D (ulei de peste, somon, lapte,oua, ciuperci, ficatul de vita, etc.), expunerea la soare in intervalele orare sigure si, bineinteles, anumite suplimente alimentare.
Suplimentul alimentar Osteo Power contine plante ayurvedice care contribuie la formarea si mentinerea structurii si mineralizarii oaselor scheletului, a dintilor, parului, unghiilor si pielii. Mineralele din plante (coada calului, extract din samburi de struguri, catina, urzica) , prin absorbtia lor in oase, sustin procesul natural de refacere si remodelare a calusului in cazul fracturilor, precum si densitatea osoasa. Formarea normala a colagenului contribuie la sustinerea procesului de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit. Sustine mineralizarea si structura osoasa la persoanele varstnice. Complexul de fitonutrienti din produs sustine activitatea normala a inimii, presiunea sanguina, procesul de coagulare, contractia musculara, functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar.
In cazul adultilor, se administreaza 1-2 tablete de 3 ori pe zi, 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa, pentru o perioada de minimum o luna, optim 3-6 luni. Am vrut sa incerc acest supliment pentru mama mea, care a suferit recent o fractura si rezultatele se vad, dupa doar doua saptamani de administrare: inflamatia zonei aflate inca in process de vindecare dupa imobilizarea in ghips a disparut, iar durerile s-au ameliorat. 
                   Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu